Weevers Mechanisatie is een écht familiebedrijf met een historie in Flevoland van meer dan 60 jaar. Voldoende bagage dus om een heldere visie op de toekomst van de landbouwmechanisatie in deze moderne landbouwregio te hebben. En die hébben we. Dat geldt ook voor onze doelen.

4 x een hele mooie functie (M/V)

Wat nu nog ontbreekt zijn enkele nieuwe medewerkers om onze groeiambities waar te maken. Concreet zoeken wij nieuwe medewerkers (M/V) voor de volgende functies:

  • commercieel-manager: jij wilt eindverantwoordelijk zijn voor de commerciële resultaten van ons bedrijf. Als lid van het MT ontwikkel je een merkenstrategie, het inkoopbeleid en stuur je de verkoop aan. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor een groep relaties.
  • verkoopadviseur: jij vindt het maar niets om lang op kantoor te zitten. Veel liever ben je altijd onderweg en bezoek je dagelijks klanten. Met hen ga je in gesprek over hun bedrijf, de mechanisatie én de kansen om tractoren en machines efficiënter in te zetten. Het resultaat? Een tevreden klant en een trotse verkoper.
  • monteur-tractoren: met CASE IH en Steyr hebben we twee topmerken in huis. Jij richt je met name op het onderhoud van tractoren van onze klanten. Daarbij word je maximaal ondersteund door je collega’s en de productspecialisten van de fabrikant. Uiteraard krijg je alle kansen om merkgerichte opleidingen te volgen.
  • monteur-werktuigen: wij prijzen ons gelukkig dat we diverse A-merken mogen vertegenwoordigen. Is het voor jou een uitdaging om hiervan het onderhoud te mogen verzorgen? Denk aan ploegen, zaaimachines, pootmachines, spuitmachines, oogstmachines en inschuurlijnen.

Bel Corné Weevers vandaag nog…

Zie jij de uitdaging in een van deze functies? Dan is een kennismakingsgesprek zeker op zijn plaats. Neem daarom snel contact op met Corné Weevers (M: 06 53 620 499). In een eerste gesprek merken we snel genoeg of jouw en onze ambities elkaar versterken.