Samen met Trimble organiseert Weevers Mechanisatie op 11 en 12 februari 2020 een masterclass over GPS voor gebruikers van Trimble systemen. Meer informatie en een uitnodiging volgen. Wilt u nu al meer weten? Bel dan met onze specialist Leander Meijers (M: 06 53 620 498).

dinsdag 11 februari 2020 (9:30 – 11:00 uur)

Presentatie Precision IQ software

In Flevoland is naar schatting 80 tot 90 % van tractoren met GPS uitgerust. De helft daarvan is een Trimble systeem. Precision IQ is de nieuwe GPS software van Trimble voor de android tablet. De masterclass op 11 februari is speciaal voor bestaande Trimble-gebruikers die interesse hebben voor de geavanceerde mogelijkheden van de nieuwe Precision IQ app. Gebruikers met een TMX android display hebben al de mogelijkheid om over te stappen naar de nieuwe Precision IQ software. Voor de nieuwe gebruikers is er de Trimble TMX-2050 en GFX-750 display.

dinsdag 11 februari 2020 (13:30 – 15:30 uur)

Gebruikerstraining Precision IQ software

Wilt u ervaring opdoen met de nieuwe Precision IQ software voor TMX en GFX? Dan is dit een uitgelezen kans. Werkelijk alles komt aan bod. Denk aan aanleg en instellen van spuitpaden, AB lijnen en perseelsbeheer, NextSwath en Taakkaart.nl. Daarnaast wordt specifiek ingegaan op de wensen van de deelnemers.

woensdag 12 februari 2020 (13:30 – 15:30 uur)

Gebruikerstraining AFS accuguide GPS

Voor gebruikers van een geïntegreerd GPS systeem op een Case IH of Steyr organiseren we de klassikale training. Na de training weet u nog veel meer over het efficiënt en doelgericht gebruiken van deze systemen. Naast het brede gebruik van GPS wordt ook kopakker-management HMCII via de display in de training meegenomen. Verder wordt er uitleg gegeven over een persoonlijke indeling van een scherm zodat alle gegevens die voor u belangrijk zijn, het beste getoond worden.