Als u kiest voor winteronderhoud van uw CASE IH in onze werkplaats, ontvangt u 10% korting op de originele Case IH onderdelen én een GRATIS trekkercheck door de CASE IH specialisten van Weevers Mechanisatie. Dit aanbod geldt uitsluitend op alle originele Case IH onderhoudsonderdelen die tijdens het winteronderhoud worden vervangen. De GRATIS bodywarmer ontvangt u voor het onderhoud met originele Case IH onderdelen. Maar LET OP: Voor de gratis bodywarmer geldt: zolang de voorraad strekt.

Meld u dus snel aan

1. WINTERONDERHOUD = DESKUNDIGE DIAGNOSE – De deskundige diagnose door een erkende en goed opgeleide Case IH monteur. Onze technisch expert zorgt voor úw tractor.

2. DESKUNDIGE DIAGNOSE- Aan de hand van 40 visuele controlepunten en de elektronische diagnose van uw tractor maken we een concreet voorstel voor het winteronderhoud aan uw tractor.

3. ONDERHOUD – Aan de hand van het onderhoudsboekje van uw tractor wordt de olie ververst en de vloeistoffen en verschillende filters vervangen.

4. WINTERONDERHOUD – Na akkoord op ons onderhoudsvoorstel wordt de tractor op meer dan 40 punten gecontroleerd. Afstellingen en smeringen worden bijgewerkt waarna de tractor weer in perfecte staat is.