Preventief onderhoud is de meest logische investering in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw tractor of machine. Wat wij u aanbieden:

  • Gratis trekkertest met 10% korting op onderdelen bij onderhoud van uw CASE IH of STEYR in onze werkplaats. En daarbij een leuke attentie: een unieke miniatuur van uw favoriete merk CASE IH of STEYR (één per adres, per verricht onderhoud aan uw trekker(s)). Tevens maakt u kans op een tegoedbon voor komend onderhoud.
  • Aircoservice voor optimale werking en voorkoming van schade aan de installatie.
  • Laser spooruitlijning: speciaal tarief € 50,-
  • GRIMME Wintercheck met gratis technische inspectie
  • Spuittest volgens SKL-norm en tarief.
  • Specialistische inspectie van uienrooiers en -laders

Tractoren en machines aanmelden

Kiest u voor deskundig preventief onderhoud aan uw tractoren en/of machines door de ervaren monteurs van Weevers Mechanisatie? Meld ze dan tijdg aan via onderstaand formulier. Daarna nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Naam
Adres

Geef in onderstaand formulier aan welke expertise(s) voor uw trekkers en/of machines u van ons verlangt. Vul het merk en eventuele werkbreedte van uw trekker/machine in. Klik op het plusje om extra trekkers/machines toe te voegen. Zodra uw opgave bij ons binnen is, nemen wij contact met u op.
Trekkertest
Een grondige gratis check op bijna 100 punten (periode november t/m februari). Alles verwerkt in een overzichtelijke computeruitdraai die inzicht geeft in de conditie van de trekker(s). Vul onderstaand het merk van uw trekker(s) in
Urenstand
Vul hier de urenstand van uw tractor in
Laser spoor-uitlijning
Tegen speciaal tarief van € 50 (incl. gebruik apparatuur). Vul onderstaand het merk van uw trekker(s) in.
Airco Service
Check en eventuele reparatie in eigen beheer, voor optimale werking of ter voorkoming van schade aan de installatie. Vul onderstaand het merk van uw trekker(s) in.
Test spuitmachine(s)
Officiële testmeters/testbaan/keurmeester volgens SKL norm/tarief. Vul onderstaand het merk en werkbreedte van uw spuitmachine(s) in.
GRIMME check met gratis technische inspectie
Een onderhoudsbeurt aan de hand van een door GRIMME opgestelde uitgebreide checklist. Bij opgave vóór 1 december a.s. krijgt u 5% korting op onderdelen en 10% op hydraulische olie tijdens het onderhoud al dan niet samen met u verricht in onze werkplaats. Vul onderstaand het merk van uw trekker(s) in.
Spuitdoppen keuze advies voor uw bedrijf door onze spuitdoppen specialist
Vul onderstaand het merk en werkbreedte van uw spuitmachine(s) in.
Uienrooiers en -laders
Vul onderstaand het merk en type in.