Samen met Vantage Agrometius en Case IH Steyr organiseert Weevers Mechanisatie een Masterclass GPS voor gebruikers. Helaas niet op locatie, maar wel via een webinar. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan één van de onderstaande online bijeenkomsten.

Voor het volgen van de training heeft u niet meer nodig dan een computer met internet en geluid. Nadat u zichzelf heeft opgegeven ontvangt u een link naar de training en zal u voorafgaand aan de training nog een herinnering per e-mail ontvangen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn één van beide trainingen bij te wonen, geeft u zich dan toch op! Iedereen die zicht heeft opgegeven ontvangt na de training een link van de training. Hiermee kunt u de training altijd nog terug kijken.

Meer weten? Bel ons!
Wilt u uw kennis verreiken en meer resultaat met uw GPS-systeem boeken? Neem dan deel aan de masterclass. Wilt u meer weten over welk onderdeel het beste op uw situatie aansluit? Neem dan contact met ons op. Wilt u ons tijdig laten weten aan welke bijeenkomst u wilt deelnemen.

Aanmelden kan via leander@weeversbv.nl of telefonisch 06 – 53 62 04 98

  1. Cursus Trimble Precision IQ

Inhoud van de training bestaat uit een introductie van de werking van GPS en de hardware en vervolgens nemen we u mee in het gebruik van uw GPS systeem. In de training behandelen we uitsluitend de Precision IQ software.

Datum: 4 of 10 februari 2021 (14:30 tot 16:00 uur)

Locatie: Online – via Team

2. Gebruikerstraining voor AFS AccuGuide gebruikers

Deze masterclass is specifiek voor gebruikers van het geïntegreerde GPS-systeem op Case IH of Steyr. Na de training gaat u veel efficiënter en doelgerichter met deze systemen werken.

Datum: 10 februari of 17 februari 2021 (14:30 tot 16:00 uur)

Locatie: Online – via Teams