Werkplaats

Door complete nieuwbouw beschikken wij over technisch moderne en mensvriendelijke werkplaatsen. Ruim, overzichtelijk, logische ingedeeld en voorzien van alle moderne techniek. Daarmee heeft u de garantie dat onderhoud en reparatie efficiënt en goed uitgevoerd wordt.

Magazijn

De samenstelling van ons magazijn is afgestemd op de meest voorkomende onderdelen. Die liggen dus altijd op voorraad. Over de minder courante onderdelen kunnen wij veelal nog dezelfde dag beschikken. Het heeft daardoor nauwelijks invloed op de snelheid van een reparatie. Heeft u specifieke onderdelen nodig? Onze magazijnmedewerkers helpen u graag die te vinden.

Wij staan voor u klaar.

Kennis en opleiding

Een omgeving met goed opgeleide en gepassioneerde medewerkers, dat kenmerkt de sfeer in onze werkplaatsen.  Bereid om elkaar te helpen en technische vraagstukken adequaat aan te pakken. In overleg met onze leveranciers of op eigen initiatief volgen de medewerkers voortdurend technische trainingen en opleidingen.  

Bereikbaarheid

Het is zo snel gezegd: “Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor onze klanten.” Dat geldt uiteraard ook voor ons. Als u ons écht nodig heeft…, zijn we er voor u. Maar als een ‘spoedklus’ ook kan wachten tot morgen, dan maken we het elkaar vaak een stuk gemakkelijker. Goed overleg en een eerlijke communicatie, dat is de kracht van onze samenwerking in dit soort situaties.

Servicebus

Hoewel we onderhoud en reparaties bij voorkeur in onze moderne werkplaatsen uitvoeren, kan het soms noodzakelijk of wenselijk zijn het op locatie te doen. Onze monteurs hebben de beschikking over goed geoutilleerde servicebussen die in ons gehele werkgebied snel ter plaatse kunnen zijn.