TOP jaar met zestig nieuwe tractoren

Voor Weevers Mechanisatie en haar vier local Case IH/Steyr dealers was 2023 een topjaar. In de laatste week van het afgelopen kalenderjaar bereikte de teller de stand van maar liefst 60 verkochte nieuwe tractoren. “Een ongekend record dat we waarschijnlijk niet snel zullen evenaren”, aldus Corné Weevers.

Lees meer

Nieuwe generatie aan het roer

Corné en Andreas Weevers hebben de bedrijfsleiding van Weevers Mechanisatie overgenomen van Karin en Anton. Daarmee zijn ze de derde generatie die leiding gaat geven aan het familiebedrijf dat in 1964 door grootvader Cees Weevers is gestart.

lees meer

Blijf het onkruid de baas

Niet chemisch onkruid bestrijden kan in alle gewassen die in rijen of ruggen worden geteeld. Weevers Mechanisatie heeft voor vrijwel alle situaties een geschikte machine. “Maar nog veel belangrijker is dat wij de boeren ook goed kunnen adviseren”, aldus verkoopadviseur Levinus Matthijse.

Lees meer

Kies je eigen rugvorm

De nieuwe Prios 440 aardappelplantmachine van GRIMME is leverbaar met een zogenoemde hybride rugvorminrichting. Die bestaat uit een combinatie van aanaardploegen, aanaardplaten en kooirollen die naar keuze gecombineerd kunnen worden.

Lees meer

Flinke GRIMME korting

Dankzij tijdige voorinkoop nu aantrekkelijke kortingen bieden op pootmachines en volvelds- en ruggenfrezen. Ook de nieuwe Grimme Prios profiteert van de actiekorting.

Kijk snel verder

Buitenkansjes op voorraad

Vandaag kopen is ‘morgen’ rijden! Dat is hét grote voordeel van een voorraadtrekker. Maar weet ook dat we extra scherpe prijzen kunnen hanteren en de beste leasevoorwaarden bieden. Bovendien is de inruilmarkt voor uw occasion is ook gunstig.

Bekijk onze voorraad