Welkom Levinus

Per 1 februari 2022 is Levinus Matthijsse aan ons verkoopteam toegevoegd. Hij richt zich op Steyr en CASE IH. Door zijn agrarische achtergrond weet hij wat er op het boerenerf speelt. De kans is groot dat hij binnenkort een keer bij jou het erf oprijdt.

Lees meer

Kuhn ploegt óók ook bovenover

Het T-rister van de Kuhn-ploegen geeft een minstens zo goede kering en vlaklegging als het 480-rister van Rumptstad dat hier in de polder zeer geliefd was. En de stabiliteit en het afstelgemak van de ploegen zijn zelfs beter.

Dit vindt Gijs ervan

Nieuwe Puma voor Arend van der Louw

Het machinepark van akkerbouwer Arend van der Louw in Zeewolde is deze week uitgebreid met een prachtige Case IH Puma 175 CVX. En dat is niet zomaar een tractor. Van der Louw koos namelijk voor een méér dan volledige ‘Full Options’ uitvoering.

Bekijk alle opties

GRIMME reinigt als geen ander

Na 13 jaar vonden vader en zoon De Clerck in Swifterbant het de hoogste tijd om de GRIMME-stortbak, waarmee ze al die tijd naar tevredenheid hadden gewerkt, in te ruilen voor een nieuwe. Met name ook doordat de reinigingstechniek op GRIMME-stortbakken de laatste jaren een vlucht heeft genomen.

Waarom GRIMME beter reinigt

“Ik strooi weer met plezier”

Ron Langendoen in Swifterbant is ronduit positief over zijn nieuwe Rauch kunstmeststrooier. De machine zit vol slimme gebruiksmogelijkheden en laat zich makkelijk bedienen. “En hij strooit prima. Ik ben heel tevreden.”

Lees Ron zijn verhaal