De merken waarmee wij samenwerken, passen qua techniek en betrouwbaarheid bij de agrarische bedrijven in ons werkgebied. Voortdurend blijven we met onze leveranciers in gesprek om de wensen van onze klanten te vertalen naar technische innovaties. Sterke merken waarderen dit en zoeken met ons én onze klanten naar nóg betere oplossingen dan er nu al zijn.

Tractoren en maaidorsers van Case-IH bundelen de kracht van 175 jaar ervaring; ze zitten vol moderne techniek en bieden altijd meer dan je in hun prijsklasse zou verwachten. Case-IH maakte de CVT-transmissie bereikbaar voor elke boer. De maaidorsers van Case-IH zijn echte hectarevreters.

Waarom kiezen wij voor Case-IH?

Met een Steyr tractor zit je technisch altijd op de voorste rij. Het merk heeft een reputatie van snelle introductie van nieuwe technieken zoals CVT-transmissie, de Multicontroller armsteun en moderne schone motoren met een hoog koppel. Met een Steyr word je blijer!

Waarom kiezen wij voor Steyr?

Deze Duitse werktuigbouwer levert vrijwel alles wat u nodig hebt bij de teelt van aardappelen en suikerbieten. Grimme is niet alleen oogstspecialist maar heeft ook een imposante lijst machines voor grondbewerking, planten, zaaien en inschuren. Grimme staat voor Duitse degelijkheid en productvriendelijke machines.

Waarom kiezen wij voor Grimme?

Weinig merken hebben zo’n breed werktuigenaanbod als het Franse Kuhn. Niet alleen werktuigen voor voederwinning en voerverwerking maar ook grondbewerking, zaaitechniek en de hypermoderne kunstmeststrooiers van Rauch. Kuhn is technisch toonaangevend, innovatief en bouwt degelijke machines.

Waarom kiezen wij voor Kuhn?

ASA-LIFT (onderdeel van de Grimme Group) heeft oogstmachines voor vrijwel elk groentegewas. Voor Nederland zijn vooral de klembandrooiers voor peen, prei en rode bieten belangrijk evenals de kooloogsters. Weevers Mechanisatie is een gespecialiseerde VEG-dealer van ASA-LIFT en daar zijn we trots op.

Waarom kiezen wij voor ASA-LIFT?

Veldspuiten van Delvano zijn een lust voor het gewas en de chauffeur. De combinatie van doordachte onderstellen en uitstekende balancering zorgen voor een rustige loop en dus een constant spuitbeeld. Alle zelfrijders hebben joystickbediening en het Auto Eco spoelprogramma. Ook een breed aanbod van getrokken machines.

Waarom kiezen wij voor Delvano?

CHD staat voor robuuste spuitmachines van Nederlands fabricaat. Veldspuiten van CHD zitten vol slimme details en hebben een hoogwaardige afwerking. Het aanbod varieert van gedragen 15 m. machines tot en met zelfrijders en drieassers met 54 meter bomen en tanks van 10 kuub en meer.

Waarom kiezen wij voor CHD Eefting?

Trimble levert navigatie-apparatuur voor toepassing in de landbouw, variërend van stuurhulpen met beperkte nauwkeurigheid tot state-of-the-art precisielandbouwsystemen met grote touchscreens, signaalgeheugen en geschikt voor complexe machine-aansturing. Ook desktop software en gewassensoren. Precisielandbouw begint bij Trimble.

Waarom kiezen wij voor Trimble?

Machinebouwer SAMON loopt voorop in de markt voor machines voor de uienoogst. Rooiers en loofklappers voor elke bedbreedte en ook een aantal speciaal ontwikkelde uienladers. De zelflossende kistenwagen van SAMON is een technisch hoogstandje.

Waarom kiezen wij voor SAMON?

HAK Schoffeltechniek grossiert in moderne en degelijke machines voor de mechanische bestrijding van onkruid in vlakvelds- en ruggenteelten. HAK heeft een uitzonderlijk breed assortiment en kan daardoor voor elke denkbare oppervlakte, gewas en grondsoort een geschikte schoffeluitrusting leveren.

Waarom kiezen wij voor HAK?

De zelfrijdende plukhulpen van Munckhof gaan de hele wereld over; ze zijn ook prima inzetbaar bij de snoei. Boomgaardspuiten van dit merk zijn verkrijgbaar voor elke bedrijfsomvang. Cruciale onderdelen zijn gegalvaniseerd. Het VariMAS spuitsysteem met luchtondersteuning is het hoogst haalbare voor driftreductie.

Waarom kiezen wij voor Munckhof?

Dit gerenommeerde Italiaanse bedrijf maakt verreikers voor de landbouw en de bouw. Merlo verreikers zijn zeer stabiel wat te danken is aan zowel de bouw van het chassis als het M CDC loadcontrol systeem dat riskante bewegingen of belading automatisch verhindert. Het programma is bijzonder breed.

Waarom kiezen wij voor Merlo?