LocatieSwifterbant of Zeewolde
Salaris€ 15,- per stagedag

Ben je op zoek naar een mooie en veelzijdige leerplek? En wil je werken binnen een betrokken en ervaren team? Kom dan ervaring op doen en leer alles over de landbouwtechniek!

Wat ga je doen?

Als Stagiair werk je elke dag aan de mooiste trekkers en machines. Je verricht diverse werkzaamheden en ondersteunt je collega’s bij het opsporen, signaleren en verhelpen van storingen. In het begin kijk je misschien liever mee, maar we nodigen je van harte uit om ook zo veel mogelijk zelf te doen. Meestal werk je in onze ruime en moderne werkplaats, maar als het nodig is ook op locatie bij onze klant.

Wij zijn gecertificeerd Case IH en STEYR dealer, dus deze merken zie je ook veel in onze werkplaats. Maar ook vele andere merken zoals o.a. GRIMME en KUHN zijn bij ons in goede handen. Wij staan elke dag klaar om onze klanten goed te helpen. Trouwe klanten die al vele jaren bij ons komen door ons vakmanschap en goede service. Het contact met onze vaste klanten is een van de punten die je werkdag zo leuk maken.

Als Stagiair krijg je bij ons volop begeleiding. Onze ervaren monteurs helpen jou om je het vak eigen te maken. En onze werkplaatschefs zijn als praktijkbeoordelaar gecertificeerd en mogen examens afnemen. Zo leer jij het vak door een combinatie van leren en vooral veel doen!

Wat bieden wij?

Werken bij Weevers betekent werken in een gezellig familiebedrijf, waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Er is veel ruimte voor proberen en leren, je gaat dus echt praktijkervaring op doen. We stemmen goed af met je stagebegeleider van school welke werkzaamheden goed aansluiten bij je huidige vakken.

Ons team bestaat uit gemotiveerde vakkrachten die weten wat een klant van ons verlangt. Een professionele werkhouding, de mouwen opstropen en samen de schouders eronder: bij Weevers doen we het samen! Wat wij verder bieden:

 • Moderne, open en lichte werkplaats;
 • Om je werk goed te kunnen doen, krijg je je eigen gereedschapskist met de nieuwste tools;
 • Werken bij een klein familiebedrijf met een informele sfeer en persoonlijke benadering;
 • Een stage met afwisseling, vrijheid en flexibiliteit;
 • Goede begeleiding;
 • Goede merken, professionele uitstraling;
 • Enthousiaste, behulpzame en superhandige collega’s;
 • Gezellige borrels en personeelsuitjes. 

Wat breng je mee:

 • Je volgt een technische mbo-opleiding, zoals bijvoorbeeld Landbouwtechniek, Mechatronica of Monteur Mobiele Werktuigen;
 • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling;
 • Je ben geïnteresseerd in landbouwtechniek;
 • We hebben plek voor BOL leerlingen leerjaar 2, 3 en 4.

Interesse?

Klinkt dit interessant en zou je er meer over willen weten? Stuur een mailtje naar sanne@weeversbv.nl of een WhatsApp bericht naar 06-19 22 46 95. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Over Weevers

Weevers Mechanisatie is een professionele partner voor agrarische ondernemers in Flevoland en de Noordoost polder. We hebben vestigingen in Swifterbant en Zeewolde. Met in totaal zo’n 30 collega’s werken we elke dag aan de beste service voor onze klanten. Dat doen we al sinds we in 1964 zijn gestart. Begonnen als smid, maar inmiddels als technologisch specialist in deze sector. Dat doen we door altijd mee te bewegen met de ontwikkelingen in ons vakgebied en innovaties snel te omarmen. Daardoor staan wij bekend als een betrouwbare en vooruitstrevende partner voor onze klanten. Onze mensen beschikken over de actuele kennis, brede vaardigheden en een oplossingsgerichte houding om onze trouwe klanten elke dag tot dienst te zijn. Een traditioneel en ambitieus familiebedrijf. Dat is Weevers Mechanisatie.