Kuhn FC 3115 D
  • Voederwinning

De KUHN FC 3115 D-FF beschikt standaard over de unieke stalen D-kneusvinger. Het voordeel van deze kneuzer is dat de klepel pendelend is opgehangen. Hierdoor kan de kneusvinger ten allen tijde uitwijken. Dit voorkomt schade aan de kneusvingers als er bijvoorbeeld een tak of een ander hard obstakel door de kneuzer gaat. Door de unieke d-vorm van de vinger zit het meeste gewicht aan de buitenzijde van de vinger. Hierdoor wordt de vinger met meer gewicht naar buiten geslingerd waardoor de kneuzer een enorme capaciteit heeft.

Net als alle andere KUHN maaiers met een OPTIDISC maaibalk wordt ook de KUHN FC 3115D-FF uitgevoerd met de nieuwe OPTIDISC Elite maaibalk. De OPTIDISC Elite maaibalk is een doorontwikkeling van de in 2006 geïntroduceerde OPTIDISC maaibalk. Uniek aan de OPTIDISC maaibalk is dat er verschillende afstanden zijn tussen de naar voren draaiende- en de naar achteren draaiende schijven. Dit gepatenteerde systeem zorgt voor meer overlap tussen de naar voren draaiende schijven en voor meer ruimte tussen de naar achteren draaiende schijven zodat het gewas meer ruimte heeft om over de maaibalk verplaatst te worden

Ik heb interesse

Interesse?

Heeft u interesse of een vraag over dit product? Vul het formulier in en wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen.